Elérhetőségeink:

+36 30 278 0278
info@usabolt.hu

Szentendrei telephelyünk:
2000 Szentendre, Rózsa u. 8.
usabolt.hu - Híd Amerikába

Alkatrészek az Ön által keresett bármely típushoz!

Amenniyben Önnek Amerikából importált járműve van és szüksége van alkatrészre vagy a javításhoz további információra, megtalálta a megfelelő helyet!

Bővebben

Autók, motorok és egyéb járművek

Kedves látogató, nézzen körbe a felkínált oldalakon és ha nem sikerül megtalálni az igényeinek megfelelő járművet keressen minket bizalommal. Kapcsolatainkat és sok évtizedese tapasztalatunkat kínáljuk fel Önnek!

COOPART - Árverési oldal

A legnagyobb ON-LINE árverési oldal, naponta több ezer autót adnak el, a legtöbbjük sérült. Érdemes nézegetni, néha nagyon jutányos áron vásárolhatunk. Több helyszínen egész Amerikában, heti 1 alkalommal tartanak árveréseket. Az árverés teljesen on-line. Miután egy autó sorra kerül azonnal licitálhatunk rá. Csak regisztrált kereskedők vásárolhatnak. Rajtunk keresztül Önnek is lehetősége van vásárlásra.
www.copart.com

IAAI - Árverési oldal

A második legnagyobb ON-LINE árverési oldal. Működése tökéletesen hasonlatos a COPART-éval. Talán kevesebben ismerik. Itt is több ezer autót adnak el naponta, itt is főként sérülteket. Csak regisztrált kereskedők vásárolhatnak. Rajtunk keresztül Önnek is lehetősége van vásárlásra.
www.iaai.com

AUTO TRADER - Használtautók

A meghatározó hirdetési portál hasonlóképpen, mint Európában a mobile.de vagy Magyarországon a hasznaltauto.hu. Magánszemélyek és kereskedők egyaránt hirdethetnek. Vigyázzunk, nagyon sok az inkorrekt hirdetés.
www.autotrader.com
www.autotraderclassics.com

Manheim - Árverési oldal

A legnagyobb viszonteladói oldal. Amerika szerte sok telephelyet üzemeltetnek. A legtöbb helyen csak személyesen, regisztrációval vásárolhatunk.
Az autók legnagyobb hányada üzemképes. Nagyon sok dealer itt vásárolja azokat az autókat, melyeket később a TARDER-en hirdet. Speciális árverésket is tartanak, exclusiv autó, oldtimerek, stb. Miami és LosAngeles környékén van lehetőség vásárlásra.
www.manheim.com
ajánlataink

Segítünk, hogy megtalálja, hogy elhozhassunk Önnek!


Ahol a terméket találta vagy az adott termék webes elérhetősége. Kérjük ellenőrízze a linket mielőtt továbbküldi, hogy valóban megjelenik-e, és az a termék jelenik meg a link másolása során amelyet kiválasztott!

Ha termékkódot ad meg, kérjük az adott weboldal címet feltétlenül adja meg az előző mezőben!

Márkaképviseletek

usabolt

árfolyamkalkulátor

A Keresekedelmi & Hitel Bank árfolyama alapján!
Mekkora összeg?Milyen pénznem?
0 Ft

usabolt

autószállításkalkulátor

Amerikán belüli autószállítás kalkulátor
mérföldkm
0 Ft
megjegyzés: Tájékoztató adatok. Csak iparterületről (összes Copart stb.) történő szállításra vonatkoznak. Egyes körzetekben (pl: New York a 150 miles alatti szállítások díja +$200)