Elérhetőségeink:

+36 30 278 0278
info@usabolt.hu

Szentendrei telephelyünk:
2000 Szentendre, Rózsa u. 8.
usabolt.hu - Híd Amerikába

Ön megálmodja mi elhozzuk!

Manapság nem lehet olyan dolgot kitalálni, ami ne létezne ebben a világban. Így ezek a termékek nagyrész beszerezhetőek. Azonban előfordul, egyedi termékek esetében, nem éri meg forgalmazni Magyarországon vagy talán nem is tudunk róla, hogy létezik ilyen a világban. Természetesen azon termékekről beszélünk, amelyek nem ütköznek semmelyik ország, nem legálisan forgalmazott termékei közé.

Meglátásunk szerint - akár céges, akár magánszemelyes árubeszerzésről beszélünk - 2 féle vásárló van ...
  • aki tudja mit szeretne, megoldja a vásárlást és egyszerűen haza szeretné szállítani a megvett terméket,
  • illetve akinek nincs meg a kellő tapasztalata, hogy megkeresse a megfelelő fórumokon amire vágyik, nincs ideje utánajárni, hogy van-e olcsóbb vagy esetleg jobb minőség ... illetve bátrortalan, külföldi vásárlások terén ... és ezzel egyidejűleg nincs meg a kapacsolata vagy a ehetősége arra, hogy megvegye és hazahozassa a terméket.

Pedig sok esetben az az 5, 10, 15 %-os különbség megéri az időt és fáradtságot! Mi megkeressük Önnek, melyek azok a termékek, melyek Amerikából történő beszerzésén érdemes elgondolkodni!

Keressen minket! Segítünk eligazodni az interenetes vásárlás útvesztőiben, és otthon vagyunk Amerikában is!

usabolt

árfolyamkalkulátor

A Keresekedelmi & Hitel Bank árfolyama alapján!
Mekkora összeg?Milyen pénznem?
0 Ft

usabolt

autószállításkalkulátor

Amerikán belüli autószállítás kalkulátor
mérföldkm
0 Ft
megjegyzés: Tájékoztató adatok. Csak iparterületről (összes Copart stb.) történő szállításra vonatkoznak. Egyes körzetekben (pl: New York a 150 miles alatti szállítások díja +$200)