Elérhetőségeink:

+36 30 278 0278
info@usabolt.hu

Szentendrei telephelyünk:
2000 Szentendre, Rózsa u. 8.
usabolt.hu - Híd Amerikába

On-line vásárlás

Az internetes vásárlás manapság is bizalmatlanságot ébreszt bennünk, még magyar oldalak tekintetében is. Főleg akkor, ha az interneten keresztűl kell fizetnünk a terméket. Ennek ellenére egyre népszerűbbek az árverési portálok és ételt vagy vonatjegyet is lassan megszokott lesz az interneten vásárolni.

Az Amerikából történő vásárlás sem veszélyesebb vagy bonyolultabb. Tény, hogy minden olyan oldalon, ahol vásárolni szeretnénk, be kell regisztrálnunk, meg kell adnunk bankkártyánk és egyéb személyes adatainkat, de ezek kevésbé jelentenek nagyobb problémát vagy költséget, mintha egy magyar oldalnál tennénk ezt. Viszont a termék Magyarországra szállítása, már annál nehezebb feladat egy felhasználó lehetőségeihez mérten.

Amellett, hogy segítünk a vásálás menetében, vagy akár teljes egészében átvállaljuk azt, hazahozzuk önnek a terméket, és akár a lakása ajtajáig visszük azt.

Megkerestük Önnek az Amerikában legnépszerűbb oldalakat, hogy könnyebb legyen választani!

Segítünk, hogy megtalálja, hogy elhozhassunk Önnek!


Ahol a terméket találta vagy az adott termék webes elérhetősége. Kérjük ellenőrízze a linket mielőtt továbbküldi, hogy valóban megjelenik-e, és az a termék jelenik meg a link másolása során amelyet kiválasztott!

Ha termékkódot ad meg, kérjük az adott weboldal címet feltétlenül adja meg az előző mezőben!

usabolt

árfolyamkalkulátor

A Keresekedelmi & Hitel Bank árfolyama alapján!
Mekkora összeg?Milyen pénznem?
0 Ft

usabolt

autószállításkalkulátor

Amerikán belüli autószállítás kalkulátor
mérföldkm
0 Ft
megjegyzés: Tájékoztató adatok. Csak iparterületről (összes Copart stb.) történő szállításra vonatkoznak. Egyes körzetekben (pl: New York a 150 miles alatti szállítások díja +$200)