Elérhetőségeink:

+36 30 278 0278
info@usabolt.hu

Szentendrei telephelyünk:
2000 Szentendre, Rózsa u. 8.
usabolt.hu - Híd Amerikába

Ismerje meg működésünket!

A termék kiválasztása


Ahol a terméket találta vagy az adott termék webes elérhetősége. Kérjük ellenőrízze a linket mielőtt továbbküldi, hogy valóban megjelenik-e, és az a termék jelenik meg a link másolása során amelyet kiválasztott!

Ha termékkódot ad meg, kérjük az adott weboldal címet feltétlenül adja meg az előző mezőben!

A termék megvásárlása

Amennyiben nem szertne bajlódni a vásárlás vagy adott esetben az internetes vásárlás és fizetés nehéségeivel, az Ön megbízása alapján megszervezzük Ön helyett!
Amerikán belüli szállítási címként amerikai partnerünk raktárának címét kell megadni.
Ha Ön az Interneten valamely on-line áruházban választotta ki a terméket, úgy azt az adott on-line áruháznak kifizeti, majd szállítási címként amerikai partnerünk irodáját jelöli meg. (Erre azért van szükség, mert az amerikai on-line áruházak gyakorlatilag nem szállítanak külföldre.)

A termék Magyarországra történő szállítása

Az immár megvásárolt áru a méretétől, tömegétől, sürgősségétől függően konténerben hajóval, postán vagy repülőgéppel érkezik. A minden esetben szükséges vámolást cégünk intézi az ön megbízása alapján. Az áru átvehető szentendrei telepünkön, vagy budapesti képviseletünkön. Megegyezés alapján természetesen az Ön ajtajáig szállítjuk.

Költségek

A termék vételárán felül (természetesen csak abban az esetben, ha a vásárlás rajtunk keresztűl történik) a szállítás ill. a vám + áfa költségével kell számolni. Az áfa természetesen visszaigényelhető a szokásos módon. A vám mértéke függ az áru jelegétől, a szállítás pedig a mérettől. Minden igény esetén pontos ajánlatot tudunk adni a költségekről.

Előzetes kalkuláció

Az Amerikán belüli szállítás része lehet a szállítás folyamatának, vagy külön szervezést igényel, szükség esetén kérje segítségünket!

Az előzetes kalkuláció az amerikai telephelyünktől történő konténeres szállításra, vagy postai úton történő csomagküldésre vonatkozik, és csak tájékoztató jellegű!

A postai szállításnál súly és méret korlátozások vannak!
amerikai posta weboldala

Termék ára dollárban A vásárlást mi intézzük
Termék méret cm-ben hosszúság szélesség magasság
A számítás során a méret és a súly között felállított arányoknál lehetséges, hogy a csomag "túlméretes" kategóriába kerül. Pld.: tollpihe egy nagy dobozban. Ennek költség módosító hatása van!
Termék súlya kg-ban
Szállítás módja konténerben postán

a termék megvásárlása

0$

szállítás

konténerben

10-12 hét

szállítás

amerikai posta

7-10 nap

0$
0$

vámkezelés

a feltüntetett érték 10%-a

vámkezelés

70$ alatt vámmentes

0 Ft
0 Ft

áfa

a vámolt érték 27%-a

áfa

áfa nincs

0 Ft
0 Ft

usabolt

árfolyamkalkulátor

A Keresekedelmi & Hitel Bank árfolyama alapján!
Mekkora összeg?Milyen pénznem?
0 Ft

usabolt

autószállításkalkulátor

Amerikán belüli autószállítás kalkulátor
mérföldkm
0 Ft
megjegyzés: Tájékoztató adatok. Csak iparterületről (összes Copart stb.) történő szállításra vonatkoznak. Egyes körzetekben (pl: New York a 150 miles alatti szállítások díja +$200)